VLEESGEGROET
Sharing
-
Tapas van de beenhouwer (vanaf 2pers)
Tapas from the butcher
-
Burnt end Bockworst
Burnt end Bockwurst
-
Escargots / Sizzelend / Gerookte look
Escargots / Sizzling / Smoked garlic
-
Charcuterie plankje
Charcuterie board
VLEESGEGROET
Voorgerechten
-
Handgesneden Carpaccio Witblauw
Hand-Carved Carpaccio White Blue
-
Shotgunshell
Shotgunshell
-
Garnaalkroketten / Cocktailsaus / Peterselie
Shrimp croquettes / Cocktail sauce / Parsley
-
Amsterdamse Kaasballetjes
Amsterdam Cheese Balls
VLEESGEGROET
Hoofdgerechten Vlees
-
Steak “Witblauw”
Steak “White Blue”
-
Steak “Witblauw” Max
Steak “White Blue” Max
-
Bavette Aloglu Blonde D’Acquitaine
Bavette Aloglu Blonde D’Acquitaine
-
Filet Pur “Witblauw”
Fillet Pur “White Blue”
-
Angus Zesrib-Ribeye Special Selection
Angus Six Rib Ribeye Special Selection
-
Aubrac Ribeye (Chefs Favorite)
Aubrac Ribeye (Chefs Favorite)
-
Spare Ribs “The Bastard Style”
Spare Ribs “The Bastard Style”
-
Lamsnootjes / Rode porto / Ratatouille
Lamb steak / Red port / Ratatouille
-
Spies van gemarineerde Hoevekip
Skewer of marinated farm chicken
Haspengouw Witblauw: Mals, sappig, toegankelijk van smaak & mager
Aloglu Blonde D’acquitaine: Ware sensatie van smaak, fijne en malse structuur, mooi gemarmerd met een beetje vet
Angus Zesrib-Ribeye: bijzondere smaak door de hoge graad van gemarmerdheid
Limousin: zacht van smaak, mooie boterstructuur, laatste maanden graan gevoederd.
Aubrac: Mals, heel kruidige smaak & geur. Mooi vet dooraderd, Frankrijk Provence (Chefs Favorite!)
Haspengouw White-blue: Tender, juicy, accessible in taste & lean
Aloglu Blonde D’acquitaine: True sensation of taste, fine and tender structure, nicely marbled with a little fat
Angus Sixrib-Ribeye: special taste due to the high degree of marblingness
Limousin: soft in taste, nice butter structure, grain fed for the last few months.
Aubrac: Tender, very spicy taste and smell. Beautiful fat veined, France Provence (Chefs Favorite!)
VLEESGEGROET
Hoofdgerechten Vlees vanaf 2pers
-
Chateaubriand “Witblauw”
Chateaubriand “White Blue”
-
Limousin Côte a L’os ± 30dagen gerijpt
Limousin Côte a L’os ± matured for 30 days
-
Angus Special Selection ± 30dagen gerijpt
Angus Special Selection ± aged for 30 days
-
Suggestieschotel van de chef (1 bakwijze)
3 soorten rundsvlees vet geaderd en mager naar keuze van Lars (3 types of beef, fat, veined and lean of Lars’ choice)
VLEESGEGROET
Hoofdgerechten Vis
-
Spies van zoetwater scampi (8st)
Skewer of freshwater scampi (8pcs)
-
Gambas
Gambas
-
Noorse zalmfilet “Nowi” / Witte wijnjus/ Seizoen groentjes
Norwegian salmon fillet “Nowi” / White wine gravy / Seasonal vegetables
-
Keuze uit verse frietjes in Ossenwit, krielaardappelen, pasta, krielaardappelen in kruidenroom en kroketjes Koude Groentjes zijn inbegrepen
VLEESGEGROET
Vegetarisch
-
Italiaans gegrilde groenten / Burrata / Tomatencoulis
-
Italian grilled vegetables / Burrata / Tomato coulis
VLEESGEGROET
Sauzen
-
Bearnaise/ Gebakken Champignons/ Sausje van de chef/ Blackwell
Béarnaise/ Sautéed Mushrooms/ Chef’s Sauce/ Blackwell
-
Peperroom/ Champignonroom/ Stroganoff/ Vleesjus/Roquefort/Kruidenboter
Pepper cream/ Mushroom cream/ Stroganoff/ Meat gravy/Roquefort/Garlic butter
-
Gebraisseerde Groentjes
Braised vegetables
VLEESGEGROET
Desserts
-
Dame Blanche
Dame Blanche
-
Crème Brulée
Crème Brulée
-
Sabayon / Amaretto / Witte wijn / Vanille ijs
Sabayon / Amaretto / White wine / Vanilla ice cream
-
Suggestie Dessert
Suggestion Dessert