MENU

MENUKAART

VLEESGEGROET

Sharing

  • Tapas van de beenhouwer (vanaf 2pers)

    Tapas from the butcher

  • Burnt end Bockworst

    Burnt end Bockwurst

  • Escargots / Sizzelend / Gerookte look

    Escargots / Sizzling / Smoked garlic

  • Charcuterie plankje

    Charcuterie board

VLEESGEGROET

Voorgerechten

  • Handgesneden Carpaccio Witblauw

    Hand-Carved Carpaccio White Blue

  • Shotgunshell

    Shotgunshell

  • Garnaalkroketten / Cocktailsaus / Peterselie

    Shrimp croquettes / Cocktail sauce / Parsley

  • Amsterdamse Kaasballetjes

    Amsterdam Cheese Balls

VLEESGEGROET

Hoofdgerechten Vlees

  • Steak “Witblauw”

    Steak “White Blue”

  • Steak “Witblauw” Max

    Steak “White Blue” Max

  • Bavette Aloglu Blonde D’Acquitaine

    Bavette Aloglu Blonde D’Acquitaine

  • Filet Pur “Witblauw”

    Fillet Pur “White Blue”

  • Angus Zesrib-Ribeye Special Selection

    Angus Six Rib Ribeye Special Selection

  • Aubrac Ribeye (Chefs Favorite)

    Aubrac Ribeye (Chefs Favorite)

  • Spare Ribs “The Bastard Style”

    Spare Ribs “The Bastard Style”

  • Lamsnootjes / Rode porto / Ratatouille

    Lamb steak / Red port / Ratatouille

  • Spies van gemarineerde Hoevekip

    Skewer of marinated farm chicken

Haspengouw Witblauw: Mals, sappig, toegankelijk van smaak & mager

Aloglu Blonde D’acquitaine: Ware sensatie van smaak, fijne en malse structuur, mooi gemarmerd met een beetje vet

Angus Zesrib-Ribeye: bijzondere smaak door de hoge graad van gemarmerdheid

Limousin: zacht van smaak, mooie boterstructuur, laatste maanden graan gevoederd.

Aubrac: Mals, heel kruidige smaak & geur. Mooi vet dooraderd, Frankrijk Provence (Chefs Favorite!)

 

Haspengouw White-blue: Tender, juicy, accessible in taste & lean

Aloglu Blonde D’acquitaine: True sensation of taste, fine and tender structure, nicely marbled with a little fat

Angus Sixrib-Ribeye: special taste due to the high degree of marblingness

Limousin: soft in taste, nice butter structure, grain fed for the last few months.

Aubrac: Tender, very spicy taste and smell. Beautiful fat veined, France Provence (Chefs Favorite!)

VLEESGEGROET

Hoofdgerechten Vlees vanaf 2pers

  • Chateaubriand “Witblauw”

    Chateaubriand “White Blue”

  • Limousin Côte a L’os ± 30dagen gerijpt

    Limousin Côte a L’os ± matured for 30 days

  • Angus Special Selection ± 30dagen gerijpt

    Angus Special Selection ± aged for 30 days

  • Suggestieschotel van de chef (1 bakwijze)

    3 soorten rundsvlees vet geaderd en mager naar keuze van Lars (3 types of beef, fat, veined and lean of Lars’ choice)

VLEESGEGROET

Hoofdgerechten Vis

  • Spies van zoetwater scampi (8st)

    Skewer of freshwater scampi (8pcs)

  • Gambas

    Gambas

  • Noorse zalmfilet “Nowi” / Witte wijnjus/ Seizoen groentjes

    Norwegian salmon fillet “Nowi” / White wine gravy / Seasonal vegetables

  • Keuze uit verse frietjes in Ossenwit, krielaardappelen, pasta, krielaardappelen in kruidenroom en kroketjes Koude Groentjes zijn inbegrepen

VLEESGEGROET

Vegetarisch

  • Italiaans gegrilde groenten / Burrata / Tomatencoulis
  • Italian grilled vegetables / Burrata / Tomato coulis

VLEESGEGROET

Sauzen

  • Bearnaise/ Gebakken Champignons/ Sausje van de chef/ Blackwell

    Béarnaise/ Sautéed Mushrooms/ Chef’s Sauce/ Blackwell

  • Peperroom/ Champignonroom/ Stroganoff/ Vleesjus/Roquefort/Kruidenboter

    Pepper cream/ Mushroom cream/ Stroganoff/ Meat gravy/Roquefort/Garlic butter

  • Gebraisseerde Groentjes

    Braised vegetables

VLEESGEGROET

Desserts

  • Dame Blanche

    Dame Blanche

  • Crème Brulée

    Crème Brulée

  • Sabayon / Amaretto / Witte wijn / Vanille ijs

    Sabayon / Amaretto / White wine / Vanilla ice cream

  • Suggestie Dessert

    Suggestion Dessert

Adres

Tongersesteenweg 150,
3800 Sint-Truiden

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00–21:15
Donderdag 18:00–21:15
Vrijdag 18:00–21:15
Zaterdag 18:00–21:15
Zondag Gesloten